Om flyttstädning

Om flyttstädning

Vi vet vad som gäller för flyttstäd

Flyttstäd är inte som vilken annan typ av städning som helst, utan ska följa vissa principer. Efter att du eller en städfirma lämnat de lokaler du flyttar från så ska de hålla en särskild standard – alltid utifrån sina egna förutsättningar förstås.

Som städfirma med just flyttstädning som specialitet så vet vi vilka kraven för godkänd flyttstädning är, och vi vet hur de på effektivast möjliga sätt uppnås.

De särskilda bestämmelser för flyttstäd vid överlåtelse av villor och bostadsrätter anger att det är säljaren/tidigare hyresgäst som ska stå för flyttstädningen. Eftersom kraven är höga och städningen innefattar en hel del grovgöra så får man ibland hellre räkna dagar än timmar för att fullfölja flyttstädningen.

Så fort man tömt lokalerna ska flyttstädningen påbörjas, många gånger är det ont om tid eftersom in- och utflyttningar ofta sker parallellt.

För att sammanfatta vad en flyttstädning innebär kan man säga att all smuts och alla fläckar ska tas bort så att bostadens rum och ytor är skinande rena. Nötta och åldrade detaljer kan man inte rå på med städning och ska därmed bara lämnas i bästa möjliga skick.

Pris och kvalitet

Gällande mycket här i livet kan man ofta jämställa kvalitet för en vara eller tjänst med dess pris, men absolut inte gällande allt. Vi på Rent Under får ofta höra att de tjänster vi levererar håller mycket hög standard i förhållande till de priser vi arbetar för. Detta gör oss både glada och stolta eftersom det är så vi vill ha det. Vi vill att alla ska ha råd med professionell flyttstädning.

Välkommen!

När du behöver hjälp med flyttstädning i Göteborg så finns vi här på Rent Under till din tjänst! Vi fixar din flyttstädning både effektivt och billigt!

Generell beskrivning av vad som ingår vid flyttstädning

© 2023 Flyttstädninggoteborg.se. Alla rättigheter förbehållna.