Om oss

Om oss

Flyttstäd sedan år 2000

Rent Under är en flyttstädningsfirma med fokus på Göteborg och omnejd. De flesta städfirmor har någon specialitet och vår är just flyttstädning. Vi tar fullt ansvar för städning och rengöring av de lokaler du lämnar bakom dig så att de nya ägarna/hyresgästerna ska kunna trivas från första stund.

Vårt städteam består av ett glatt, professionellt gäng människor med mycket varierat ursprung. Vad som förenar oss är vårt engagemang i arbetet. Att städa är en närmast terapeutisk handling och särskilt i tomma lokaler där man kan få lägga fullt fokus på rengöring. Att vi är en multikulturell firma ger oss många fördelar, framför allt skapar det en dynamisk arbetsplats med massor av trevliga utbyten. Hos oss på Rent Under bedöms man enbart på sina prestationer.

Rent Under har genomfört flyttstädningar i Göteborgsområdet sedan år 2000 då firman öppnade upp. Tanken var inte tydlig från början, men snabbt blev vi särskilt nischade på just flyttstädning. Varför det blev så berodde till största del på att det fanns ett stort behov av en städfirma som kunde erbjuda kvalitativa städtjänster vid flytt.

Starka samarbeten

Efter att ha arbetat oss fram till ett respekterat namn i industrin har vi idag en hel del trofasta samarbetspartners som mäklare, flyttfirmor och andra. Vi uppträder alltid högst professionellt och städar enligt marknadens stränga krav.

Vill du veta mer om oss så är du välkommen att ringa eller e-maila. Vi svarar gärna på frågor om vår verksamhet och våra tjänster och priser. Välkommen!

Välkommen!

När du behöver hjälp med flyttstädning i Göteborg så finns vi här på Rent Under till din tjänst! Vi fixar din flyttstädning både effektivt och billigt!

Generell beskrivning av vad som ingår vid flyttstädning

© 2023 Flyttstädninggoteborg.se. Alla rättigheter förbehållna.